...

Sunday, August 06, 2017

AIDILFITRI 2017

Dah nak raya haji baru nk post gamba raya adidilfitri... 

kita start ngan gambar yg Abe hantar dlu...

Ami & Aiysh (my nephews)  beraya kat JB tahun ni..






alaaa.. abang chik pejam mata plak..


haaa.. this one better..




my uncle's family dr perlis, sorang tak ckup.. iqah tade dlm gambar, dia duk mkn depan tv masa ni


Tetamu yg setiap tahun akan datang... rasa tak lengkap raya pertama kalau Cikgu Yean dan anak2 dia tak datang, biasa nyer dia bwk 2-3 org anak, kali ni bawak sorang je. Cikgu Yean ni


Naim and family, dulu berjiran masa duduk kat Raja Dewa






 special menu tahun ni... biasa Ummi akan buat Nasi Dagang, kali ni tukar selera makan nasi lemak di pagi raya... hehe... best sgt... bertambah2 semua org makan.. yg tgh sekali tu my daging dendeng. Licinnnn....


 Kuah masalodeh, lontong pun ada kali ni... jarang2 jumpe lontong kalau beraya di Kelate



Kak Saba & family




 family my uncle, beraya kat Selayang



my my nenek saudara.. kak chek. The only nenek saudara yg masih ada belah Abah. Semoga Mek sihat sokmo.


ni kat PohonTanjung, Pasir Mas. Rumah pusaka family Kak Ra, kiteorang lunch kat sini hari ni... yg sedondon hitam family my aunty. CikNa, adik my Ummi.


Abah with his cousin

Luv youuuu



luv you tooo...


 tok bah pun pakai baju raya sama dgn team raya JB








ni gambar nk g Pasir Puteh, snap dan hantar ke org Johor...


 destinasi pertama ke rumah mama & abah bob

 ummi tok dgn cucu2 mama & abah bob yg comey2, ada lg yg takde dalam gamba ni..



  2nd destination rumah Kak Ani & Abe Rae kat Bukit Gedombak


Thursday, August 03, 2017

Make Up Base by Azza Elite



2013 started jual Azza's Cold Powder, last year started jual make up base ni. 

Alhamdulillah produk bagus, senang nak jual, mmg customer akan repeat order.. 

so sekarang ni aku tengah mencari org2 yg berminat nk jd ejen jualan produk2 azza elite ni, jual produk artis ni best tau...sbb promotion founder sendiri rajin buat, founder plak followers ratus ribu.. kita pun kenalah jugak promote kan tp things get easier la bile founder post kt ig ratusan ribu smpai iklan tu kat followers dia, kite pun menempel la buh no tel kite.. hehe..

so .. apa make up base sebenarnye? it's a cream, ada SPF 40, pakai sebelum kita pakai makeup atau bedak, yg best nyer kalau malas pakai bedak/compact powder, pakai make up base ni je dh cukup, tahan lama plak tu.




ni lah dia make up base by azza elite, 5g dlm bekas ni... harga RM35


nak jd ejen jualan atau nk bli utk pakai sendiri bleh la wassap 0199541414

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post