...

Thursday, June 01, 2017

Jalan-Jalan Cari Juadah Berbuka


Asal nyer nk g tgk Giant baru yg kat Tunjung tu, pastu lajokkk skit smpai ke sebelum roundabout Lemal, ayam percik ni for sure glamer kan... beratur panje !!





 


 kiteorang tak beli pun ayam percik tu, just beli air kelapa laut ni... atau kita panggey buoh TAL



 jadi warna gelap gitu sebab dia letak nisse atau gula melaka...




Buah kelapa laut atau buah tal, lepas singgah beli air kelapa laut ni singgah plak kat param Tendong..


 nak beli akok ni tapi dah abis la pulak.....


 yg putih tu tahi itik, yg kuning bulat2 tu buah tanjung, yg kuning panjang2 tu jala mas




 onde-onde paling sedap dlm dunia according to tokbah..mmg sedap sbb nyior dio fresh dan muda sgt


 daging bakar


 kaki ayam goreng celup tepung


 ayam percik


 ummi tok beli timun cino kuning... yg kuning lg best dr yg merah kata beliau







 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post