...

Tuesday, March 28, 2017

Let's Get Fit: Day 12

Day 12
Had two sessions
Morning session for 15mins before work and evening session 30mins after maghrib

Semoga diriku terus istiqomah
#kekniskurus2017

Monday, March 27, 2017

Monday, March 20, 2017

Let's Get Fit: Day 4








Before & After Work Workout, got myself a pair of new ­čĹčtoday, after using selipar jepun for the past few days.
Today also for the first time ever I had a 10mins session before going to work. 


Yeayy for me!
#kekniskurus2017

Thursday, March 09, 2017

Restoran Hover: Nasi Paku



Kedai makan yg sgt popular sejak dari dulu lagi ni... restoran hover tapi nasi kat sini nama glamer dia Nasi Paku... menu dia sebenarnye Nasi Padang, kalau kita mkn kat sini dia akan serve lauk sampai penuh meja, Nasi Padang kan style dia gitu, nnti mana yg kita jamah je la dia caj... kalau bungkus plak ada paku siap2... sebab apa?



sebab ada paku, tu nampak tak paku dlm mangkuk tu.. bukan dlm nasi ada paku tapi












dia bungkus nasi ni pakai paku instead of rubber band



Monday, March 06, 2017

Beef Lasagna Lagi

Ada yg request nak beef lasagna....
so here it goes...

 

mula2 siapkan inti atau filing lasagna... bahan2 nyer, bawang besar, daging, mushroom & sos spaghetti




dilapis lapiskan dgn white sauce.... butter, tepung gandum, cheese slice & fresh milk



tabur cheddar cheese banyak2




siap!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post