...

Tuesday, September 26, 2017

Sunday, September 24, 2017

BIRTHDAY VOUCHERS



Bonus Link vouncher ni setiap tahun dapat... tapi there's a catch la.. kena bli brg kat Parkson RM250 ke atas baru bleh guna voucher RM50 ni so kalau memang ada plan dan bajet nk bli benda kat Parkson okla tp if semata2 nk guna RM50 nyer voucher tu memang u fall for it la... 
this year first time dapat voucher dr GSC Cinema ni... haaa voucher mcm ni best... there's no catch... mmg free se free free nyer... tade kena bli tiket 1 dpt 1 percuma ke... NO... memang print out voucher tu then g tukar ngan tiket kat kaunter tiket, tunjuk your ic then movies yg ada * je bleh tengok... kira movie yg dah lama tayang la... mcm ariui aku tengok Bad Genius, so bertanda * la movie ni sbb dah lama kan tp walau dah lama tayang tp penuh gak la org malam tu.. mcm mana nk dpt voucher camni? kena sign up kat gsc cinema website atau apps. Dah signed up tu jgn lupa email yg kita daftar tu plak sbb dia akan hantar kt email dan kena tulis login id, login id ialah nama email kita


VOILAAA.... here r the 2 tickets!

pasni nak sign up MBO Cinemas plak la.. so dat next year bleh free tickets MBO plak.. MBO baru nk bukak kat Kuantan City Mall next month



RM0.00 Happy birthday from The Body Shop! Come in-store this month to get 25% off normal priced items exclusively during your birthday month! T&C apply.

yg body shop ni mcm tak akan di gunakan gak la mcm yg Parkson tu..


Review Bad Genius next entry yek





BEDAK SEJUK AZZA ELITE

 Dekat my ig almost everyday akan ada update pasal bedak sejuk azza ni.. kat blog ni je jarang2 sket, tapi sebenarnye penting ada entry pasal produk yg kita jual kat blog ni sebab senang sket google tangkap keyword kita bila ada yg search pasal bedak sejuk ni

 Ini antara customers' feedback bagi Bedak Sejuk Azza Elite atau nama glamer nyer Azza's Cold Powder by Azza Elite .




 

Kepada warga Brunei boleh dapatkan Azza's Cold Powder ni di

INSTAGRAM @avocado.bn  nombor tel: +6738617340 Menglait, alamat macam kat dalam gambar atas ni.



 

Friday, September 22, 2017

Rayyan & Rayqal Visited Mommy Anisz






 rayyan tunjuk kasut baru.. nk g ada school trip to balai bomba kemaman isnin ni





 eeeiii dia senyum pulakk.. geram tul rayqal ni








Monday, September 11, 2017

09092017


My birthday tahun ni jatuh pada hari Sabtu, and it was a public holiday! Hari Agong! Starting this year Hari Agong di sambut pada 9 Sept, so every year 9 Sept cuti lag yer... hehe




Ami & Aiysh hantar voice msg singing happy bday song then later Abe whatsapped this photo



 KLA is Kak Long Anisz.. bukan KLIA yer.. hehe... that's Abah's wish kat FB, Ummi wish kat whatsapp



Thank you very much my frens, I really appreciate the effort, this was on Monday, hence the red & white uniform.


cute... kek for keknis.. i like


2 tudungs from Manja my SIL, tq anjerrr.. muash


Thank you family & friends for the birthday wishes. A year older.. a little wiser I hope.. haha... 
Alhamdulillah God has blessed me with a wonderful family & friends. 





more giftsss... huhu...

Sunday, September 10, 2017

Sunday, September 03, 2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Post